Aflamo Diamond

De Aflamo Diamond is een specifiek model elektrische haard dat wordt aangeboden door het merk Aflamo. Het is een eigentijdse en stijlvolle haard met een uniek ontwerp.

De Aflamo Diamond haard heeft een rechthoekige vorm met een vlak glasfront dat een helder en onbelemmerd zicht op het vlammeneffect biedt. Het glasfront fungeert ook als een veilige barrière tussen de vlammen en de omgeving.

Dit model maakt gebruik van LED-verlichtingstechnologie om een realistisch en sfeervol vlammeneffect te creëren. De vlammen zijn instelbaar, zodat je de intensiteit en het patroon van de vlammen kunt aanpassen aan je voorkeur en de gewenste ambiance in de kamer.

Naast het visuele vlammeneffect heeft de Aflamo Diamond haard ook een verwarmingsfunctie. Het biedt meerdere warmtestanden, zodat je de warmte kunt regelen op basis van je behoeften en de temperatuur in de ruimte.

De Aflamo Diamond haard kan worden ingebouwd in een muur of wand, waardoor het een strak en modern uiterlijk heeft dat goed past in verschillende interieurstijlen.

Om gedetailleerde informatie te verkrijgen over de Aflamo Diamond haard, raad ik je aan om contact op te nemen met Aflamo zelf of hun officiële website te bezoeken. Daar vind je specifieke details over de functies, specificaties en beschikbaarheid van dit specifieke model.